Jump to content
Cover for Ensamvargen
Isbn: 978-91-8032-137-2
Publisher: Bokfabriken
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: July 2024

E-book

Ensamvargen

van Smoak var en gång lönnmördare på uppdrag av regeringen, känd som Orphan X, men lämnade programmet. Han gick under jord och återuppfann sig själv som någon som är beredd att riskera allt för att hjälpa de verkligt desperata – de som inte har någon annanstans att vända sig.

Sedan dess har Evan bekämpat internationella brottssyndikat och drogkarteller, mött de mäktigaste personerna i världen och till och med störtat en president. Nu kämpar han med en oförutsedd personlig kris och tvingas återgå till kärnan i sitt uppdrag - och den här gången är den verkligt desperata en liten flicka som vill att han ska hitta hennes försvunna hund.

Det är knappast ett uppdrag som Evan brukar ta sig an, men det här osannolika, lilla projektet exploderar snabbt till att bli hans största uppdrag hittills. Ett uppdrag där han hamnar i kläm mellan skruvade AI-teknokratmiljardärer, en mystisk kvinnlig lönnmördare som verkar vara en spegelbild av honom själv, och personliga insatser som är så uppslitande att han knappt kan hantera dem.

Evans uppdrag pressar honom till det yttersta - han måste hitta och oskadliggöra lönnmördaren som enbart går under namnet Wolf, innan hon lyckas slutföra sitt uppdrag och döda de personer som kan identifiera henne - en tonårsdotter till hennes senaste måltavla och Evan själv. Med matchad skicklighet och instinkt, måste Evan överlista en motståndare som bokstavligen inte skyr några medel.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone