Jump to content
Cover for Star Wars. Episod I-III bilderbokssamling
Isbn: 978-91-7979-591-7
Publisher: Bonnier Carlsen
Category:
3-6 years Children's books with pictures
Accessible since: May 2024
Narrator: Oscar Askelöf

E-book

Star Wars. Episod I-III bilderbokssamling

Vår tids största saga – nu som bilderbok!

Har du drömt om att kunna introducera Kraften och en galax långt, långt borta till de minsta barnen i ditt liv? I denna maffiga bilderbokssamling återberättas filmerna som utgör de första tre delarna i Star Wars-sagan.

Förbered dig för högläsning med dina egna ljudeffekter (bzzzzz, pew pew) och filosofiska frågor om varför Darth Vader blev så dum (mer ljudeffekter!). Hitta sen en mysig plats för dig och din unga Padawan och invig dem i Star Wars-universumets magi.

Vi vet, episod I-III är inte allas favoritfilmer – men storyn om Anakin Skywalkers öde är fantastisk! Här slipper man dessutom all CGI och får läsa om ikoniska karaktärer som Obi-Wan Kenobi, R2D2 och Darth Maul.

Målgrupp: Barn 3-6 år – och alla andra som har Kraften att åka ut på spännande rymdäventyr med jedis, robotar och laserpistoler. Det är aldrig för tidigt att nörda ner sig i Star Wars!

Star Wars episod I-III är prequel-trilogin till de klassiska filmerna om Luke Skywalkers och rebellernas kamp mot Darth Vader och Imperiet (episod IV-VI). Boken återberättar som bilderbok Star Wars-filmerna: ”Episod I - Det mörka hotet”, ”Episod II - Klonerna anfaller”, och ”Episod III - Mörkrets hämnd”.Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone