Jump to content
Cover for I familjens famn
Isbn: 978-91-7721-838-8
Publisher: HarperCollins Nordic
Category:
Feelgood
Accessible since: April 2024
Narrator: Shirin Golchin
Length: 12 hours 31 minutes

Audiobook

I familjens famn

Böckerna bakom TV4 Play-succén! Följ med till Sullivan’s Crossing.

Efter många år i det militära står Dakota Jones vid ett vägskäl i livet. För att rensa huvudet inför nästa äventyr åker han till Sullivan’s Crossing, där två av hans syskon slagit sig ner och verkar trivas. Han dras genast till de jordnära invånarna och den till synes enkla livsstilen. Men Dakota är helt oförberedd på hur snabbt saker och ting blir komplicerade. Som nykomling är han det givna samtalsämnet – speciellt för traktens kvinnliga singlar – och till en början njuter han av uppmärksamheten. Själv är han bara attraherad av en enda kvinna, som inte är intresserad av honom.

När syskonen Jones samlas för ett familjebröllop är det första gången de alla träffas igen som vuxna. Medan de kämpar för att acceptera varandras fel och brister testas både kärlek och familjeband.

I familjens famn är den tredje delen i serien Sullivan’s Crossing – en varm och humoristisk berättelse där Colorado visar sig från sin allra vackraste sida.

Robyn Carr skriver feelgood och flera av hennes böcker har legat etta på New York Times topplista. Även hennes serie Virgin River finns som ljudböcker och TV-serie på Netflix.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone