Jump to content
Cover for Omgiven av Lögnare
Isbn: 978-91-8982-070-8
Publisher: Bookmark Förlag
Category:
Psychology
Accessible since: January 2024

E-book

Omgiven av Lögnare

DEN CHOCKERANDE INSIKTEN OM VARFÖR ALLA LJUGER  

Studier visar att personer som aldrig tidigare träffats ljuger för varandra upp till tre gånger inom de första fem minuterna. Är det verkligen sant?  

Via kända lögnare, enkla avkodningstekniker och underhållande anekdoter visar boken hur du avslöjar en tvättäkta lögnare och genomskådar osanningar men även hur du själv ljuger utan att bli ertappad.    

Omgiven av lögnare reder ut det komplicerade gränslandet mellan lögn och sanning, undanhållande av sanning, mygel med siffror och statistik  och den ack så bedrägliga vita lögnen. Här kan du göra test som avslöjar när du själv skulle kunna tumma på sanningen, och vilka andra som gör det.     

I en tid där lögner flyger jetplan och sanningen åker hästskjuts är det här oumbärlig läsning för alla som inte vill bli lurade.

 THOMAS ERIKSON är Sveriges mest översatta författare. Han har under de senaste 20 åren sålt närmare 6 miljoner böcker, coachat närmare 5 000 chefer och hållit omkring 150 föreläsningar per år. Som en av vår tids största infotainers har han tillgängliggjort DISC- eller färgmodellen på ett sätt som hjälpt människor över hela världen att förstå sig själva och sin omgivning. Han har blivit en världsledande business- och ledarskapscoach. 

Sagt om Omgiven av-böckerna:

Erikson imponerar ännu gång med sin förmåga att göra forskningsbaserade diskussioner lättillgängliga och underhållande Det här är ännu en fullträff. PUBLISHERS WEEKLY, USA, STARRED REVIEW
Ett underhållande och lärorikt verk. TIDNINGEN RAKENTAJA, FINLAND
Genom att fläta samman komplexa beteendeteorier och situationer vi ständigt befinner oss i förmedlar författaren sin kunskap på ett ytterst övertygande sätt ... Se till att läsa den här boken!   TIDSKRIFTEN SENSA, KROATIENLog in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone