Jump to content
Cover for Se dig död
Isbn: 978-91-7719-191-9
Publisher: HarperCollins Nordic
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: November 2023
Narrator: Christoffer Svensson
Length: 15 hours 21 minutes

Audiobook

Se dig död

Tänk om ditt loppisfynd visade sig vara värt en förmögenhet?

Harry och Freya har alltid drömt om att hitta något ovärderligt begravt bland krimskramset på någon loppis. Det är en dröm som de vet aldrig kommer att gå i uppfyllelse – förrän den dagen den gör det …

De köper ett trist porträtt för dess vackra ram, men upptäcker att det verkar finnas en annan bild under, en målning av ett enastående landskap. Kan det vara ett sedan länge förlorat mästerverk från 1770? Om målningen är äkta kan den vara värd miljoner. En samlare är säker på att den är äkta – en man som använder vilken metod som helst för att få vad han vill ha.

Kriminalintendent Roy Grace dras in i konstens värld. Den framstår som gentlemannamässig, men under den polerade ytan finner han snabbt att girighet, bedrägeri och våld går hand i hand. Och Harry och Freya är på väg att upptäcka att deras dröm håller på att förvandlas till deras värsta mardröm.

Se dig död är den artonde boken i serien om kriminalintendent Roy Grace.

***

Peter James har röstats fram som den bästa deckarförfattaren genom alla tider av bokhandelskedjan WH Smith och har belönats en Diamond Dagger av Crime Writers Association.

***

”… skickligt konstruerade, lågmälda polisromaner.” Lotta Olsson, DN

”(…) Roy Grace kanske inte är den mest levnadsglada polisen, eller den mest tyngda av drickande, vikt eller dysterhet, men han är en av de mest trovärdiga.” The Times

”Peter James är otrolig!” Pascal Engman


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone