Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Till Hamnen
Isbn: 978-91-7719-189-6
Förlag: HarperCollins Nordic
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: november 2023
Uppläsare: Gunilla Leining
Length: 9 timmar 36 minuter

Ljudbok

Till Hamnen

En ö full av hemligheter, tre kvinnor och en storm som förändrar allt. 

När en storm sveper in över det lilla kustsamhället Skärvik på Öland, försvinner fiskaren Torsten. Kaféägaren Rosie kastas tillbaka till den där natten för länge sedan – då, när havet förändrade hennes liv för alltid. Ska stormen ta även Torsten ifrån henne nu?  

Inez ska inte stanna länge på ön. Så fort bouppteckningen efter hennes mamma är klar ska hon ge sig av och glömma modern som valde bort henne redan som liten. Men när stormen bedarrat är det tydligt att Inez har djupare band till ön än hon vetat om. 

MeiLi befinner sig på andra sidan jorden från sin familj. Ensam i det lilla huset vid havet tar hon skydd från den man som fört henne till det nya landet. MeiLi är stukad av livet, men samvaron i byn väcker något inom henne. Kanske har hon hamnat på precis rätt plats? 

I stormens spår flätas livsöden samman och nya relationer växer fram. Till hamnen är en varm och spännande relationsroman om ett samhälle på en ö där vädret dikterar villkoren och samhörigheten betyder allt. 

Till hamnen är den första delen i serien Livet i Skärvik. Nästa del kommer ut våren 2025.  

*** 

JENNY CLEVSTRÖM är journalist och bosatt i Stockholm.Hennes feelgoodserie Pommie och Frank har varit nominerad till Årets Feelgood. Till hamnen är första delen i hennes nya serie Livet i Skärvik. 

*** 

(…) en varm och välskriven roman om sammanhållning och omsorg (…) även svåra ämnen avhandlas på ett trovärdigt sätt. (…) En upptakt till en serie om människorna i Skärvik som lovar gott. 

BTJ  


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone