Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Vintagebutiken i Primrose Hill
Isbn: 978-91-8050-359-4
Förlag: Historiska media
Kategori:
Feelgood
Tillgänglig sedan: augusti 2023

E-bok

Vintagebutiken i Primrose Hill

Annie Darling, författaren bakom serien Bokhandeln för ensamma hjärtan, är tillbaka med en ny charmig feelgoodserie. I den lilla vintagebutiken i Primrose Hill finns plats för humor och romantik bland förra seklets cocktailklänningar och minikjolar. Oanvända bröllopsklänningar och andra bortglömda plagg får en ny chans att älskas!

I butiken hittar vi Sophy Stanton, nybliven singel som planerar att lämna Londons hopplösa dejtingmarknad och flytta till släktingar i Australien. För att tjäna ihop till flygbiljetten har hon motvilligt tagit jobb i pappa Johnnos butik. Sophy kan ingenting om vintagemode och kastas snabbt in i en ny värld av organza, shantung och taft. Och medan Phoebe, den överlägsna butikschefen, håller ett öga på henne börjar en häftig förälskelse i vintagekläder vakna till liv.

Men det är inte bara de avlagda plaggen som får hennes hjärta att bulta. Även Charles Rivenhall, ädelstensspecialisten med vassa kindben och skräddarsydda kläder, tycks ha den effekten. Två nya förälskelser som riskerar att lägga krokben för Sophys Australien-planer...



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone