Hoppa till innehållet
Omslagsbild för En stjärna tänds
Isbn: 978-87-2842-578-7
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Romantik
Tillgänglig sedan: december 2022

E-bok

En stjärna tänds

Sir Blaine Belding, framgångsrik kirurg och evig ungkarl, var respekterad av sina kollegor och omtyckt av sina vänner. Sedan kom Virginia Coley in i hans liv. Virginia; en berömd TV-stjärna som var så vacker att Blaine föll pladask, och trots hans omgivnings tydliga ogillande så gifter han sig med henne. Men han märker snart att Virginia är lika självisk och hård som hon är vacker och äktenskapet blir inte som han önskat. Problemen blir bara värre när han träffar en annan, en kvinna som inte bara inspirerar honom med sitt mod och mildhet men väcker också en kärlek starkare än något han upplevt förut. Kommer kärleken segra, eller är han dömd att lida av konsekvenserna av hans val för resten av livet?

Netta Musketts romaner för läsaren tillbaka till efterkrigstidens England och är fyllda med kärlek, intriger och passion.



Netta Muskett var en engelsk romanceförfattare. Under sin livstid skrev hon mer än 60 romaner, och hon vad medgrundare och vicepresident till Romantic Novelists' Association som skapade priset Netta Muskett Award i hennes ära.

EPUB3: Reflowable


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone