Jump to content
Cover for Kärlekens lapptäcke
Isbn: 978-87-2842-584-8
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels Romance
Accessible since: November 2022
Narrator: Ida Olsson
Length: 7 hours 30 minutes

Audiobook

Kärlekens lapptäcke

Susans första äktenskap hade varit en katastrof. Stiliga Rex tog henne med storm med sin humor och okomplicerade manér, men med tiden visade han sitt rätta ansikte. Det var en upptäckt som skulle leda till en tragisk död och skaka om Susans tro på livet och hennes tillit till män blev ett minne blott.

När Michael sedan träder in i hennes liv hoppas Susan på att börja om, men Michaels svartsjuka över hennes förflutna och de män hon har haft sällskap med före honom gör det svårt att skapa ett liv tillsammans. I hans ögon finns konkurrenter till Susans kärlek överallt och han är konstant orolig att Susan döljer något för honom. Susan vet inte vad hon ska ta sig till, och är övertygad om att hon aldrig kommer finna en man som älskar henne villkorslöst. Men livet kan fortfarande överraska ...

Netta Musketts romaner för läsaren tillbaka till mellankrigstidens England och är fyllda med kärlek, intriger och passion.Netta Muskett var en engelsk romanceförfattare. Under sin livstid skrev hon mer än 60 romaner, och hon var medgrundare och vicepresident till Romantic Novelists' Association som skapade priset Netta Muskett Award i hennes ära.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone