Jump to content
Cover for Kärlekens pris
Isbn: 978-87-2842-582-4
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels Romance
Accessible since: November 2022
Narrator: Ida Olsson
Length: 7 hours 30 minutes

Audiobook

Kärlekens pris

När Verne Raydon gifter sig med Robert Grimtree är det endast för hans pengar, och han vet om det. Vernes mor är svårt sjuk och hon behöver all hjälp hon kan få. Den säkerhet som Roberts förmögenhet kan erbjuda är enda anledningen till att hon ens skulle tänka tanken att tillbringa resten av sitt liv med en så känslolös man.

Äktenskapet är endast en trygghet, och för Verne är kärlek till Robert helt uteslutet. Men varför han skulle nöja sig med ett kärlekslöst äktenskap med henne kan hon inte förstå. Han ser bra ut, det måste hon medge, och hans ställning gör att han säkerligen har flera alternativ när det kommer till giftemål. Han måste ha egna motiv till varför han erbjuder sig hjälpa henne, men vilka?

Netta Musketts romaner för läsaren tillbaka till mellankrigstidens England och är fyllda med kärlek, intriger och passion.Netta Muskett var en engelsk romanceförfattare. Under sin livstid skrev hon mer än 60 romaner, och hon vad medgrundare och vicepresident till Romantic Novelists' Association som skapade priset Netta Muskett Award i hennes ära.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone