Jump to content
Cover for Av jord är du kommen
Isbn: 978-91-8063-083-2
Publisher: Modernista
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: October 2022
Narrator: Susanna Helldén
Length: 11 hours 35 minutes

Audiobook

Av jord är du kommen

»Briljant spänning.« Vald till en av årets bästa deckare 2022 av Lotta Olsson, DN 

»Välskriven och spännande, med samma stora samhällsengagemang som i de två tidigare böckerna.« Kicki bokmal

Den unga Fiona Holland har försvunnit från sin lilla hemby på Irland. Sökandet dras i gång, men det viskas samtidigt om hennes vilda rykte. Har hon blivit kidnappad - eller kan det vara så att hon har rymt?
En vecka senare görs en ohygglig upptäckt. Djupt inne i skogen vid den mäktiga, vackra Glendalough-dalen hittas flera kroppar, samtliga tillhörande unga kvinnor som försvunnit under de senaste åren.
Kriminalkommissarie Tom Reynolds och hans team ställs inför sitt svåraste fall: En seriemördare som jagar sårbara kvinnor och därefter håller sina offer fångna innan han till sist avslutar deras liv. Nu tickar klockan för Fiona Holland - och en kapplöpning sätts i gång för att hitta henne innan det är för sent.
I svensk översättning av Hanna Williamsson.

JO SPAIN är en irländsk författare, född i Dublin, med ett förflutet som politisk rådgivare åt den irländska regeringen. Hennes tre första romaner utgör en trilogi om kriminalkommissarie Tom Reynolds. Den första, Förlåt oss våra synder, nominerades bland annat till Årets bästa översatta kriminalroman av Svenska Deckarakademin och utnämndes till en av Årets bästa deckare av Lotta Olsson i DNAv jord är du kommen är den tredje boken i serien om kriminalkommissarie Tom Reynolds.

»Suverän spänning.« The Guardian

»Jo Spain är en gnistrande talang.« Irish Examiner


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone