Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Taco och monster på promenad
Isbn: 978-91-7987-823-8
Förlag: Nypon förlag
Kategori:
Barn & Ungdom 6-9 år Lättläst
Tillgänglig sedan: september 2022
Uppläsare: Jabok Stefansson
Length: 4 minuter

Ljudbok

Taco och monster på promenad

Taco är en gruffare, från en annan planet. Han har beamats till jorden för att undersöka planeten och dess märkliga invånare. Här bor han hos familjen Sten och det är de som gett honom namnet Taco, efter sin favoritmat.

Varje dag skickar Taco rapporter till sin planet om alla tokiga saker som händer i familjen. Som när Johan har satt ett rep runt Doris hals. Han säger att de ska på hundpromenad. Men är det verkligen sant. Det är väl bara monster som behöver bindas? När Johan ber Taco hålla i repet går allt snett! Doris får upp ett spår, sliter sig loss och snart är hon borta. Taco blir orolig och följer efter henne. Men vart är hon på väg? Vems spår är det hon följer?

Berättelserna om Taco är korta och genomillustrerade, och lockar till vidare läsning.

Pernilla Gesén har på sina snart tjugo år som författare skrivit över 50 böcker. Med bland annat sina serier om Alva, Jenna och Kompisböckerna har hon etablerat sig som en av de mest populära svenska barnboksförfattarna.

Lättlästa böcker från Nypon är ofta något kortare, har alltid ett lättare språk och ett innehåll anpassat för den tänkta läsarens ålder.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone