Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Smurfarna - Sagosamling 2
Isbn: 978-87-2699-659-3
Förlag: SAGA Kids
Kategori:
3-6 år Barn & Ungdom
Tillgänglig sedan: juli 2022
Uppläsare: Ove Ström
Length: 34 minuter

Ljudbok

Smurfarna - Sagosamling 2

Följ med på fem smurfiga äventyr där det bland annat berättas om hur smurfarna gör allt för att Astrosmurfen ska få uppleva en rymdresa, där Muskelsmurfen bestämmer sig för att slåss mot en farlig och eldsprutande drake och där Kokettsmurfen går i fällan när han kikar in i en magisk spegel som ställts ut av trollkarlen Gargamel.



Smurfarna skapades år 1958 av den belgiske tecknaren Pierre "Peyo" Culliford. De små, blå varelserna, som inte är högre än tre äpplen, bor tillsammans i urholkade svampar i en by långt inne i skogen. När de inte leker, bygger, äter, festar eller uppfinner saker så tillbringar de dagarna med att retas med den elake trollkarlen Gargamel och hans katt Azrael som är beredda att göra allt för att bli av med de små smurfarna ...

Från smurfarnas universum finns idag en hel räcka med tecknade serier och barnböcker, filmer och tv-serier, som bland annat kan ses på Netflix och YouTube. Smurfarna och det tillhörande varumärket tillhör Peyo Creations. © 2022 Peyo Creations.

Vässa öronen och följ med på äventyr i det färgglada smurflandet tillsammans med Smurfan, Gammelsmurfen, Musiksmurfen, Muskelsmurfen, Diktarsmurfen, Gladsmurfen och alla de andra härliga små varelserna. Hör vad som händer när Snickarsmurfen vill ut och flyga, när Bagarsmurfen får slut på ägg och när Kokettsmurfens spegelbild plötsligt får liv. Eller rys när Gargamel gång på gång försöker förstöra smurfarnas fridfulla vardag med sina onda planer och farliga trollbrygder. Ett riktigt smurfigt örongodis!

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone