Jump to content
Cover for Regissören
Isbn: 978-91-8023-562-4
Publisher: Modernista
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: January 2022
Narrator: Niklas Engdahl
Length: 12 hours 11 minutes

Audiobook

Regissören

Tredje boken i succéserien om kriminalinspektör Washington Poe

»M. W. Craven är lysande på att skapa spänning.« Lotta Olsson, DN

»Mörk, vass och fängslande.« Peter James

Det är jul och en seriemördare lämnar kroppsdelar till beskådan över hela grevskapet Cumbria i nordvästra England. Ett obegripligt meddelande lämnas kvar på varje scen: #SSU6.
Washington Poe och Till Bradshaw kallas in för att utreda och konfronteras med ett fall som inte tycks gå ihop. Varför hade vissa av offren bedövats, medan andra tvingats dö i fruktansvärda våndor? Varför förnekar deras enda misstänkte sådant som bevisligen är sant, samtidigt som han bekänner saker de inte känt till? Och varför tog samtliga offer ledigt från sina jobb samma två veckor för tre år sedan?
När en vanärad FBI-agent hör av sig tar fallet en ännu mörkare vändning. Hon tror nämligen inte att Poe och Tilly alls har med en seriemördare att göra. Hon tror att de står inför något ännu farligare: en man som kallar sig Regissören.

M. W. CRAVEN är en brittisk kriminal­författare. Brännaren, hans första kriminalroman, blev en stor försäljningssuccé och tilldelades CWA Gold Dagger Award. Regissören är tredje boken om kriminal­kommissarie Washington Poe.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone