Jump to content
Cover for Haveri
Isbn: 978-87-2815-135-8
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels Romance
Accessible since: January 2022

E-book

Haveri

Bedragen. Skilsmässa. Två ord som hugger i magen. Rådgiverskan försöker reda ut, frågar paret om barndomen. Men Inger hatar att minnas sina föräldrars separation, ute på barndomsön. Så vill hon inte ha det! Samtalen slutar ofta i skrik och förebråelser. Marie, förförerskan, avslöjar allt under en lunch. Säger att hon och Tor har träffats sedan i våras; att hon vägrar vara Den Andra Kvinnan längre. Inger spolar tillbaka tiden. Tänker på alla gånger Tor inte rörde henne, alla de gånger han åkte iväg för att titta till båten och kom hem senare än vanligt. Hur kan de förstöra så? Moa har ju inte ens börjat skolan!

Haveri är en löst knuten uppföljare till trilogin Mareld – Bäring – Sjörök.

Ingalill Andreasson (1951-) är en svensk författare bosatt i Bohuslän, där flera av hennes romaner också utspelar sig. Ingalill arbetar även som författarcoach och har mottagit ett flertal stipendier genom åren.

Om kärlek och svek i fyra led. Vem sätter ramar för dina val – du, släkten, din samtid? En bohusö, en fiskare, fyra kvinnor. Slitet med att söka sin väg. Kärlek kall som mareld. Drömmar. Dynamit och skilsmässobarn, skam och fiskekris. Radhusidyll och passioner. Under första världskriget, depressionsåren, sjuttio- och nittiotal.

EPUB3: Reflowable


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone