Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Lo & Vigg
Isbn: 978-87-2805-743-8
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Barn & Ungdom Unga vuxna
Tillgänglig sedan: december 2021

E-bok

Lo & Vigg

Sommarlovet har nått sitt slut och för Lo betyder det stora förändringar. Imorgon börjar hon gymnasiet. Hur ska man egentligen klä sig första dagen? Ljusa jeans och en vit t-shirt, det måste väl funka? Skönt är det i alla fall att bästa vännerna Selma och Maja kommer gå i samma klass. Allt behöver ju inte förändras på en gång.

Vid första lunchen i matsalen lyckas Lo skämma ut sig inför hela skolan, och knappt har hon hunnit återhämta sig förrän nästa överraskning dyker upp. På väg in till en lektion i kulturhistoria får hon nämligen syn på Vigg. Han är ett år äldre och en av skolans populäraste killar. När Lo ser hans klarblå ögon och mörkbruna lockar är det som att resten av världen försvinner. Tänk om hon kunde få komma honom närmare? Men enligt hennes vänner verkar Vigg vara dåliga nyheter – en badboy som skolkar och inte går att få grepp om. Borde Lo bara försöka glömma honom?

Jennifer Berglund, född 1991, är en svensk författare från Uppsala. Hon romandebuterade år 2021 med boken 'Klimatsmart och fullkomligt förvirrad'.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone