Jump to content
Cover for Svart sommar
Isbn: 978-91-8023-351-4
Publisher: Modernista
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: October 2021
Narrator: Niklas Engdahl
Length: 12 hours 23 minutes

Audiobook

Svart sommar

Andra boken i succéserien om kriminalinspektör Washington Poe

»En brutal, rafflande bladvändare.« The Sun

»M. W. Craven är lysande på att skapa spänning.« Lotta Olsson, Dagens Nyheter

Jared Keaton avtjänar en livstids fängelsedom för mordet på sin egen dotter, Elizabeth. Keaton är före detta stjärnkock, charmig och karismatisk – och en psykopat. Elizabeths kropp återfanns aldrig och Jared Keaton dömdes främst på kriminalinspektör Washington Poes vittnesmål.
När en ung kvinna stapplar in på en ensligt belägen polisstation med oemotsägliga bevis på att hon är Elizabeth Keaton, hamnar Poe därför i fel ände av en brottsutredning – något som kan komma att kosta honom mycket mer än hans karriär. Med hjälp av den enda person han litar på, den lysande men socialt taffliga Tilly Bradshaw, måste han besvara den verkligt ofrånkomliga frågan: Hur kan en människa samtidigt vara levande och död?
Så försvinner Elizabeth igen, lika plötsligt som hon dök upp. Och samtliga spår i utredningen leder tillbaka till Washington Poe…

M . W. CRAVEN är en hyllad brittisk kriminalförfattare, vars debut Brännaren tilldelades CWA Gold Dagger Award och blev en succé även i Sverige. Svart sommar är hans andra kriminalroman och den andra boken i serien om kriminalinspektör Washington Poe.

»Svart sommar har årets bästa kriminalintrig.« Morning Star

»Uppslukande.« Mick Herron

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone