Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Tänk om det var vi
Isbn: 978-87-2801-671-8
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romantik Feelgood
Tillgänglig sedan: oktober 2021
Uppläsare: Malin Janlöv
Length: 10 timmar 56 minuter

Ljudbok

Tänk om det var vi

Galleristen Sally Jakobsson kan knappt tro sina ögon. På premiärkvällen av hennes utställning om gamla filmstjärnor dyker plötsligt den kände skådespelaren Adam Ekman upp. Efter ett flyktigt möte dem emellan vaknar Sally nästa dag upp till en rad missade samtal och SMS. När hon inser varför blir hon alldeles mållös. Hon har blivit taggad på Adams Instagram - som hans nya flickvän! Vem tror han egentligen att han är?

Det visar sig så småningom att det inte är Adam själv som ligger bakom det omtalade inlägget. Istället är det hans agent som genom ett PR-trick vill få honom att bli tagen på större allvar. Och när den värsta chocken lagt sig inser både Sally och Adam att det kanske inte är någon dum idé att låtsas vara ett par. I sina karriärer har de allt att vinna på att hålla charaden uppe, så varför stå emot? Några känslor som kan komplicera saken finns det ju inte... eller?

Lovisa Andersson är en svensk författare. På fritiden älskar hon att vara ute i naturen och att drömma sig bort i feelgoodböckernas underbara värld. Hennes egen debutroman 'Tänk om det var vi' utkom år 2021.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone