Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Hotell är till för vila
Isbn: 978-91-8023-413-9
Förlag: Modernista
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: september 2021

E-bok

Hotell är till för vila

I Hotell är till för vila gör Ulla Trenters klassiska deckarhjälte Harry Friberg en comeback i gestalt av Henry Fröberg. Han är 80 år gammal när han kliver av tåget i Malmö för att fira sin födelsedag. På stationen springer en ung kvinna rätt in i honom och hennes resväska far i väg över stationsgolvet.
Det visar sig att Louise Wallin bor på Hotell Baltzar, samma hotell som Henry Fröberg ska checka in på. Men varför var Louise på stationen med en väska om hon redan bodde på hotellet? Vilka är hennes kopplingar till den terroristgrupp som vill spränga Öresundsbron? Och vad innehåller väskan?

ULLA TRENTER [1936–2019] var en av Sveriges mest framstående deckarförfattare. Hennes författarbana inleddes efter maken Stieg Trenters bortgång då Ulla slutförde Stiegs påbörjade deckare Rosenkavaljeren. Hon skrev därefter ett stort antal kriminalromaner, många av dem med fotografen Harry Friberg och kriminalaren Vesper Johnson som huvudfigurer. Ulla Trenter var även medlem i Svenska Deckarakademin och verksam som översättare.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone