Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Noas bok
Isbn: 978-91-7987-288-5
Förlag: Nypon förlag
Kategori:
Barn & Ungdom 9-12 år Lättläst
Tillgänglig sedan: mars 2021
Uppläsare: Jakob Stefansson
Length: 26 minuter

Ljudbok

Noas bok

Noas band har en spelning och de övar mycket. När Vera dyker upp på en repetition blir allt svårt för Noa; han kan inte stå emot. Vera är gränslös och får Noa att hänga med på sådant han egentligen inte gillar. Till slut drar han sig undan henne, och berättar för Hakim vad som hänt. Tillsammans bestämmer de sig för att hjälpa Vera.

I den andra boken i serien om Noa och Hakim har pojkarna gått i sjuan ett tag och de börjar känna sig hemma på den nya skolan. Men så utmanas deras vänskap av stökiga Vera igen. Men kanske är inte Veras liv så lätt som de tror?

I serien Bara vara vänner har Pernilla Gesén skapat en spännande och inkännande serie om kärlek och vänskap. Precis som vanligt i Pernillas böcker finns här känslor så att det räcker och blir över. Ny vänskap och spirande kärlek varvas med besvikelse och ilska. Pernilla Gesén har på sina snart tjugo år som författare skrivit över 50 böcker. Med bland annat sina serier om Alva, Jenna och Kompisböckerna har hon etablerat sig som en av de mest populära svenska barnboksförfattarna. Hon gör ofta författarbesök i skolor och på bibliotek, och hennes böcker är alltid med på bibliotekens topplistor över de mest utlånade.

Lättlästa böcker från Nypon är ofta något kortare, har alltid ett lättare språk och ett innehåll anpassat för den tänkta läsarens ålder.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone