Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Allt om periodisk fasta – 800 kcal, 5:2 och juicing
Isbn: 978-91-9865-247-5
Förlag: The Book Affair
Kategori:
Matlagning, mat & dryck Medicin & hälsa Hus & hem
Tillgänglig sedan: januari 2021

E-bok

Allt om periodisk fasta – 800 kcal, 5:2 och juicing

Vill du nå snabba och hållbara hälsoresultat för en ny och frisk livsstil? I sin nya hälsokokbok guidar dig Ulrika Davidsson, med sin långa erfarenhet och gedigna kunskap, så att du snabbt och enkelt kommer igång och kan göra fasta till en del av ditt nya hälsosamma liv.  

Här finns allt du behöver veta om periodisk fasta! Att fasta är enklare än man tror och ger en mängd olika hälsofördelar som bättre immunförsvar, ökad vitalitet, bättre koncentration och tankeförmåga, minskad inflammation i kroppen, sänkt blodsockerhalt och bättre balanserade insulinnivåer samt en lägre vikt, och rätt BMI helt enkelt ett friskare liv med ökad energi, lugnare mage, bättre fokus och skillnad på vågen! Periodisk fasta blir mer och mer trendigt i olika hälsokretsar och intresset från hälsovården och forskningen ökar framförallt för att metoden är så effektiv men också så enkel. Fördelen med periodisk fasta är att du först fastar under några av veckans dagar eller dygnets timmar men därefter kan äta (nästan) vad du vill resten av tiden, och ändå må bättre och tappa onödiga kilon.  

Ur innehållet:  

Förord av Kerstin Brismar 

Över 60 recept och nya kostscheman på: 800 kalorier, 5:2-fasta, 16:8-fasta, Buljong- och juicingfasta, Vattenfasta 

 

Ulrika Davidsson är en av Sveriges mest populära kost- och hälsoprofiler och har en bred palett med kunskap och erfarenhet om ett antal olika typer av dieter och kosthållning som hon arbetar aktivt med.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone