Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Stjärnklara nätter, salta vindar, salsa och en smula yoga
Isbn: 978-87-2669-013-2
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Romantik Feelgood
Tillgänglig sedan: november 2020
Uppläsare: Anna Thiam
Length: 10 timmar 50 minuter

Ljudbok

Stjärnklara nätter, salta vindar, salsa och en smula yoga

När Linnea ser sin make tätt omslingrad en annan kvinna på en nattklubb vet hon först inte vad hon ska ta sig till. Deras liv är näst intill perfekt och de har det ju bra tillsammans. Eller? Linnea kan inte sluta tänka på det hon sett och samtidigt som hon kämpar med sitt dilemma börjar en okänd man höra av sig. Han vill träffas och Linnea lockas av tanken men fruktar vad det skulle kunna leda till. Hennes enda andrum blir yogan, det är bara då hon kan lägga alla tankar åt sidan och leva i nuet. Sakta men säkert inser hon att hon måste återta kontrollen över sitt eget liv och när hon får chansen att åka till Miami med sina vänner tar hon den och resan markerar starten på hennes nya liv.

"Stjärnklara nätter, salta vindar, salsa och en smula yoga" är den fristående uppföljaren till "Systrar, sol, stränder och en smula yoga".

Johanna Klawitter Beusch (1972- ) är en svensk gymnasie- och universitetslärare, egenföretagare och författare från Göteborg. Johanna har rest mycket och bott utomlands i USA, Schweiz och Australien men nu är hon tillbaka i Sverige och varvar sitt skrivande med att driva en egen yogastudio.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone