Jump to content
Cover for Oduglingen
Isbn: 978-91-8872-567-7
Publisher: Southside stories
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: April 2020
Narrator: Sofia Berntson
Length: 2 hours 12 minutes

Audiobook

Oduglingen

En solig vårdag försvinner plötsligt läraren Karin Olofshammar. Har hon råkat ut för en olycka eller ett brott? Kan det ha med den infekterade grannfejden att göra?

Sonen Emil får allt större samvetskval. Han kan inte släppa tanken på att mammans försvinnande bottnar i grälet de hade kring hans framtid. Efter att än en gång ha misslyckats med att komma in på musikhögskolan, berättade Emil att han hade bestämt sig för att avsluta musiksatsningen. Mamman ville inte acceptera beslutet, vilket fick Emil att rusa ut ur huset.

Hur besviken blev hon egentligen? Har Emils beslut fått henne att ge upp allt? Eller värre än så: Har hon tagit sitt eget liv?

Oduglingen handlar om ond, bråd död och en ung människas prestationsångest. Det är också en berättelse om en mammas önskan att förverkliga sig själv genom sina barn – och hennes oförmåga att skilja sina egna drömmar från sin sons.

Boken är en fristående kortroman om psykologen Malin Dahl och en uppföljare till Viktoria Höglunds hyllade spänningsdebut Den som haver barnen kär.

”En spännande och pulshöjande kortroman […] Handlingen är dramatisk med ett oförutsägbart avslut. Rekommenderas varmt.” brijreads

 


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone