Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Oduglingen
Isbn: 978-91-8872-567-7
Förlag: Southside stories
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: april 2020
Uppläsare: Sofia Berntson
Length: 2 timmar 12 minuter

Ljudbok

Oduglingen

En solig vårdag försvinner plötsligt läraren Karin Olofshammar. Har hon råkat ut för en olycka eller ett brott? Kan det ha med den infekterade grannfejden att göra?

Sonen Emil får allt större samvetskval. Han kan inte släppa tanken på att mammans försvinnande bottnar i grälet de hade kring hans framtid. Efter att än en gång ha misslyckats med att komma in på musikhögskolan, berättade Emil att han hade bestämt sig för att avsluta musiksatsningen. Mamman ville inte acceptera beslutet, vilket fick Emil att rusa ut ur huset.

Hur besviken blev hon egentligen? Har Emils beslut fått henne att ge upp allt? Eller värre än så: Har hon tagit sitt eget liv?

Oduglingen handlar om ond, bråd död och en ung människas prestationsångest. Det är också en berättelse om en mammas önskan att förverkliga sig själv genom sina barn – och hennes oförmåga att skilja sina egna drömmar från sin sons.

Boken är en fristående kortroman om psykologen Malin Dahl och en uppföljare till Viktoria Höglunds hyllade spänningsdebut Den som haver barnen kär.

”En spännande och pulshöjande kortroman […] Handlingen är dramatisk med ett oförutsägbart avslut. Rekommenderas varmt.” brijreads

 


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone