Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Arne Ljunghed och de små röda jävlarna
Isbn: 978-91-8812-524-8
Förlag: Trombone
Kategori:
Lyrik Noveller
Tillgänglig sedan: mars 2020

E-bok

Arne Ljunghed och de små röda jävlarna

Arne Ljunghed och de små röda jävlarna är en samling berättelser, prosaetter och prosapoesi. Här är världen absurd och surrealistisk, flödet av påträngande bilder är oupphörligt. Det är omväxlande sprudlande fantasiser och grårealistisk prosa, men också korthuggna filosofiska stycken och poetiska nedslag i en slags dynamisk hemmamiljö. Möt de röda jävlarna i en skrivmaskin, den flygande kungen av Eftalusien, den teve-älskande pensionären Astrid, den av autonomikation drabbade författaren och många fler i denna märkliga blandning av virvlande texter.

Fredrik Ahlfors är född 1968. Boende i Göteborg. Bokdebut på Trombone 2006 med romanen Uthamn som fick mycket uppmärksamhet i trakten där den utspelar sig. 

Den hyllade romanen Daniil Charms och jag utkom 2011. Tillsammans med Björn Wickenberg skrev han 2016 Den här diktsamlingen ges ut i samarbete med.

Den senast utgivna boken är romanen Remington från februari 2020.

Vid sidan om författarskapet arbetar Fredrik Ahlfors som röntgenläkare. Tillsammans med Carl Lamm har han författat den medicinska boken HRCT - Diagnostik och sjukdomsöversikt som finns utgiven på Trombone. Boken är översatt till Tyska och Engelska.


Provläs (Ladda ner)
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone