Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Equestria Girls - Twilight Sparkle och tävlingsgnistan
Isbn: 978-87-2622-392-7
Förlag: SAGA Kids
Kategori:
Barn & Ungdom
Tillgänglig sedan: september 2019
Uppläsare: Ida Olsson
Length: 1 timme 50 minuter

Ljudbok

Equestria Girls - Twilight Sparkle och tävlingsgnistan

En eftermiddag på Canterlot High rasslar det till i högtalaren, de ska hålla en vetenskapstävling tillsammans med Crystal Prep för att främja vänskap mellan skolorna. Varje elev från Canterlot High ska paras ihop med en från Crystal Prep, och tillsammans ska de genomföra ett vetenskapligt experiment.

Twilight Sparkle, som nyligen bytt skola från Crystal Prep till Canterlot High är nervös över att se sina gamla vänner igen. Hon blir ihopparad med Rising Star, som först verkar trevlig men snart börjar Twilight Sparkle misstänka att han har en mörk hemlighet.

Arden Hayes är en amerikansk författare som skriver böckerna i Equestria Girls: Berättelser från Canterlot High-böckerna.rn

I Equestria Girls: Berättelser från Canterlot High får vi följa våra favoritponnys - som tvåbenta tjejer! De är elever på Canterlot High på heltid, och magiska ponnytjejer på deltid! I böckerna om My Little Pony lär vi känna Twilight Sparkle, Applejack, Fluttershy, Pinkie Pie, Rarity, Rainbow Dash och alla deras vänner!

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone