Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Kraschen
Isbn: 978-87-2626-834-8
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Memoarer & Biografier
Tillgänglig sedan: september 2019

E-bok

Kraschen

Efter år av hårt arbete och en plötslig snabb tillväxt tvingas Björn Flintberg sätta sitt företag i konkurs. För många fler egenföretagare än man tror möts av samma verklighet, efter att ha vågat ta steget och år av hårt arbete.

Nästan all litteratur som finns om att driva eget handlar om hur en kan förverkliga sin dröm, och starta sin egen verksamhet. De beskriver fällorna som den nya företagare så lätt fastnar i, men fokus ligger oftast på hur en blir framgångsrik. Men vad händer när det går snett?

Flintberg beskriver i denna bok sin egen resa - från uppstart till framgång och senare en konkurs, och hur han efter sitt första företags misslyckande vågade börja om. Resan som företagare gör under och efter en konkurs är inte bara ekonomisk, den är också psykologisk och den här boken slår brutalt hål på myten om den lycklige företagaren och gör upp med det skamfyllda i att gå i konkurs.

Detta är en bok för dig som funderar på att starta ett företag, eller redan har gjort det. Oavsett om det går bra, eller om du möter motgångar så kan Flintbergs personliga berättelse, raka råd och tydliga exempel hjälpa dig på den krokiga vägen mot framgång.

Björn Flintberg är sedan 2007 en framgångsrik egenföretagare och entreprenör, efter en karriär i IT-branschen driver han nu Elso förlag som specialiserat sig på rollspel, spel och utgivning från det klassiska nörduniversat. Flintberg har gjort sig känd som rådgivare och konsult inom IT, och genom sitt författarskap och sitt stora intresse för bräd- och rollspelsvärlden. 'Kraschen' är hans debut.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone