Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Slaktaren
Isbn: 978-91-7633-461-4
Förlag: HarperCollins Nordic
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: april 2018
Uppläsare: Callin Öhrvall Delmar
Length: 10 timmar 15 minuter

Ljudbok

Slaktaren

Det är början av oktober och i Delsbo är älgjakten är i full gång. En tidig morgon görs en makaber upptäckt då man hittar en människokropp upphängd i slakteriets tak.

Kriminalinspektör Johan Rokka och hans kolleger på Hudiksvallspolisen inleder en förundersökning som snabbt växer i omfattning. Det lilla samhället skakas om och ingen går längre säker. Den vanligtvis så skärpta kriminalteknikern Janna Weissman är dessutom ovanligt ofokuserad, och Rokka misstänker att det beror på en av de extrainkallade poliserna.

Journalisten Stina arbetar på ett stort undersökande reportage. Men mordutredningen, som kommer i hennes väg, får henne att ifrågasätta allt hon tidigare tagit för givet. 

I jakten på sanningen visar det sig snart att Rokka jagar en förövare som är mycket grymmare och mer hämndlysten än han någonsin kunnat föreställa sig.

Slaktaren är den fjärde, fristående boken i Gabriella Ullberg Westins hyllade serie Morden i Hudiksvall.

----

Gabriella Ullberg Westin är född 1973 och uppvuxen i Hudiksvall. Gabriella har studerat kriminologi vid Stockholms universitet, är kommunikationsvetare och har även bott i Italien där hon arbetat som fotomodell. Idag lever hon i Stockholm med sin familj och är författare på heltid. Slaktaren är hennes fjärde bok.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone