Jump to content
Cover for Offshore
Isbn: 978-91-7607-054-3
Publisher: Tundell Salmson audio
Category:
Novels Romance
Accessible since: September 2015
Narrator:
Marie Richardson
Jakob Eklund
Length: 4 hours 59 minutes

Audiobook

Offshore

Isak är djuphavsdykare vid oljeborrplatt-formarna i Nordsjön och hans hustru Ingrid arbetar på ett äldreboende. Isaks arbete tar all hans koncentration i anspråk, det är spännande med ständigt nya utmaningar och han tjänar bra med pengar. Efter en månad till havs kommer han hem som efterlängtad helgpappa och älskare. Men sedan? Under mannens bortavaro sköter Ingrid allt det vanliga, det så kallade lilla livet, det som Isak aldrig hinner komma in i.

Offshore är ett modernt äktenskapsdrama som ställer frågan om de äkta hälfterna någonsin ska få varandra? Kan man få kärlek, respekt och gemenskap när man lever så skilda liv? Hur vidmakthålls längtan och passion? Vad för man vidare till nästa generation?

Sagt om Offshore:
”Aino Trosell är värd en stor läsekrets. Hon är helt enkelt en nordisk författare och vi har inte så många av den sorten”.
Göteborgs-Tidningen

”Offshore är en roman med en nästan thriller-liknande spänning, och det är uppenbart att Aino Trosell i den här boken visar att hon är en ovanlig och ovanligt intressant författare.”
Göteborgs-Tidningen

”När Trosell visar sin bästa sida, tror man att man faktiskt förstår någonting om den sårbara människans natur och hennes förmåga att hela sig själv. Det ger respekt.”
Göteborgs-Posten

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone