Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Agartha : Jordens inre värld
Isbn: 978-91-9830-805-1
Förlag: Mindport Audiobooks
Kategori:
Fantasy & SF
Tillgänglig sedan: maj 2018
Uppläsare: Stina Engelbrecht
Length: 7 timmar 25 minuter

Ljudbok

Agartha : Jordens inre värld

För några hundra år sen ansågs det att jorden var platt. När forskare insisterade på att jorden är rund, var det många som protesterade. Som ni alla vet fick den runda jordens förespråkare rätt – bevisligen!
I den här boken kommer nästa stora avslöjande, att jorden är ihålig och bebodd av mer utvecklade människor, som kommer att hjälpa oss på yttre jorden inom en snar framtid. Hur kommer det att tas emot av oss människor, som science fiction eller fiction, eller som en befrielse? Lyssna till denna lättillgängliga och gripand roman och känn gensvaret i ditt hjärta, det är det enda råd som kan ges.
Det finns de som redan besökt inre jorden, Agartha, och upplevt denna del av vår planet som högt utvecklad och välmående. Dit hör amiral Richard E. Byrd, USA (1947) och han spred inga amsagor.

Mariana Stjerna fick kontakt med kanadensaren Timothy Brooke, som visade sig för henne fysiskt en kort stund och som ”dikterade” denna bok. Han räddades av inomjordingar efter en fartygsförlisning utanför Kanadas kust i mitten av 1900-talet och lever idag i högsta välmåga i Agartha. I boken berättar han om hur han hamnade där och om livet i denna paradisiska del av vår jord som dessutom är femdimensionell.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone