Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Vykortstavlan: En kriminalgåta
Isbn: 978-91-7785-088-5
Förlag: Books on Demand
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: september 2017

E-bok

Vykortstavlan: En kriminalgåta

Bror Stenson är en ung konsult som är på väg till sitt första uppdrag som projektledare ute hos Medella, ett framgångsrikt nytt företag.
Han har fått i uppdrag att föra in ett kunddatasystem för att hålla kolla på försäljningsaktiviteter hos befintliga och nya kunder.
Men det uppstår problem. Säljchefen kommer inte till mötet som avtalat och verkar ha försvunnit. Varken företag eller familj vet var han är.
Polisen kopplas in och enda ledtråden till den försvunne säljchefen är en stor vykortstavla hemma hos hans sambo.
Bror kastas dessutom in som tillförordnad ekonomichef. Ytterligare ett försvinnande och märkliga fakturor, nu i London, skapar problem med företagets kvartalsbokslut.
Allt fler märkliga fakta kommer i dagen och efter hand arbetar Bror lika mycket som privatdetektiv som konsult. Tillsammans med kriminalinspektör Eva Lind står han till slut inför en knepig kriminalgåta som får en rafflande upplösning.

Jag heter Per-Martin Hedström och är i grunden tekniker som arbetat på ett stort antal företag i många olika befattningar under min yrkeskarriär. Många händelser, egenupplevda och återberättade, vill jag berätta om i formen av en kriminalroman.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone