Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Världens lyckligaste kvinna
Isbn: 978-91-7701-001-2
Förlag: Modernista
Kategori:
Romaner Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: september 2016

E-bok

Världens lyckligaste kvinna

»Lika smart och med samma kraft som Gillian Flynn, men med en alldeles egen sorts intensitet.« | Megan Abbott, författare till Om du vågar

»Den sortens bok som man bara inte kan lägga ifrån sig.« | Reese Witherspoon


Hennes perfekta liv är en fullkomlig lögn...
Som high school-elev vid prestigefyllda Bradley School fick Ani FaNelli utstå en chockerande, offentlig förnedring efter en serie omskakande och brutala händelser. Något som väckte ett desperat behov av en ny identitet.
I dag har hon ett glamouröst jobb på The Women’s Magazine i New York, en dyr garderob och en snygg framgångsrik fästman – hon är så nära att leva det perfekta liv hon arbetat så hårt för att förverkliga.
Men tonårens förnedring är inte Anis enda sår. Hennes förflutna rymmer också en smärtsam hemlighet. Något som fortsätter att hemsöka henne, som hotar att komma upp till ytan och förstöra allt.
Vad händer om Ani bryter sin tystnad: Skulle det till sist kunna befria henne – eller bara slå allt hon kämpat för i spillror?

JESSICA KNOLL är en amerikansk författare som gjort stor succé med sin debutroman, den listiga psykologiska thrillern Världens lyckligaste kvinna [Luckiest Girl Alive]. Romanen gick rakt in på både New York Times och USA Todays bestsellerlistor och långfilmen kommer att produceras av Reese Witherspoons bolag.

»Mörk, vriden, knivskarp. Som en skräckfilm i slow-motion.« | Entertainment Weekly

»Varje gång vi tror oss veta vart Ani och hennes historia är på väg blir vi överraskade av en ny, skickligt utförd vändning. Oumbärlig läsning!« | USA Today

»I takt med att kapitlen blir mer tillbakablickande tilltar svärtan, och just när man tror att man har bilden klar för sig, kommer en ny twist.« | Beas bokhylla

»Kriminallitteratur när den är som bäst.« | L.A. Review of Books

»Lika beroendeframkallande som GONE GIRL.« | Good Housekeeping



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone