Hoppa till innehållet
Omslagsbild för En mörk och förvriden flod
Isbn: 978-91-7523-324-6
Förlag: HörOpp!
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: juni 2014
Uppläsare: Kerstin Andersson
Length: 14 timmar 24 minuter

Ljudbok

En mörk och förvriden flod

Före detta polisen Lacey Flint sade upp sig från sitt jobb för att leva ett lugnare, tryggare liv. Nu bor hon ensam i sin husbåt på Themsen och försöker komma över mannen hon är förälskad i: polisen Mark Joesbury. Men Mark är försvunnen efter att ha arbetat under täckmantel, och Lacey kan inte få honom ur tankarna. Samtidigt fortsätter hon att råka ut för nya, obehagliga händelser.
När Lacey hittar ett lik i floden nära sitt hem kan hon inte låta bli att börja ställa frågor: Vem är den döda kvinnan? Varför har hennes kropp placerats i floden? Och vem är det som har levererat oönskade gåvor till Laceys husbåt?
Någon iakttar Lacey Flint på nära håll. Någon som vet exakt vad som driver henne

SHARON BOLTON, född i Lancashire i England, har snabbt blivit en av Storbritanniens mest hyllade deckarförfattare. Hon har nominerats till en rad priser, bland annat CWA Gold Dagger, ITW Thriller Award och Mary Higgins Clark Award. En mörk och förvriden flod är en ny fristående roman i serien om Lacey Flint.

Pressröster om Sharon Boltons tidigare böcker om Lacey Flint:

»Nu ser du mig blir alldeles otroligt spännande, det här är en bok som är näst intill omöjlig att släppa taget om.« LOTTA OLSSON, DN

»Livrädd är en psykologisk deckare som håller läsaren i ett gastkramande grepp.« VIOLA KONDRACKI, LITTERATURMAGAZINET

»Bolton leker skickligt med läsarens sympatier och misstänksamhet. Vi vet aldrig vem vi kan lita på. Och även om Odödlig verkar närma sig ett för serien ovanligt lyckligt slut så sätter Bolton allt i gungning igen.« GUNILLA WEDDING, SKÅNSKA DAGBLADET

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone